Δήμος Ηρακλείου: Κατάθεση στεφάνου για την 25ή Μαρτίου

0
308

Δήμος Ηρακλείου: Κατάθεση στεφάνου για την 25ή Μαρτίου

Δήμος Ηρακλείου: “Έστω και σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις, εκπροσωπώντας όσο ποτέ όλους εσάς, την πόλη του Ηρακλείου, οφείλουμε να τιμήσουμε τους αγωνιστές της Ελευθερίας.

Δήμος Ηρακλείου: Κατάθεση στεφάνου για την 25ή Μαρτίου
Δήμος Ηρακλείου: Κατάθεση στεφάνου για την 25ή Μαρτίου

Γιατί κρατώντας τη μνήμη των ηρώων του χθες, διασφαλίζουμε ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους ήρωες του σήμερα: τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τα σώματα ασφαλείας, τους δημοτικούς και ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους εθελοντές που μάχονται όσο εμείς καθόμαστε σπίτι και παλεύουν για να μας κρατήσουν υγιείς και όρθιους. Ήρωες του τόπου, ιστορικοί, σημερινοί και αυριανοί, σας ευχαριστούμε…” – μήνυμα του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.