Δήμος Ηρακλείου: Δωρεάν σπιρομέτρηση στα δημόσια Ιατρεία

0
263

Δήμος Ηρακλείου: Δωρεάν σπιρομέτρηση στα δημόσια Ιατρεία

Δήμος Ηρακλείου: Δωρεάν εξετάσεις για τον προληπτικό έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας προσφέρει στους Ηρακλειώτες ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία (παράρτημα ΝΙΦΗΜ). Οι εξετάσεις θα γίνουν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στα Δημοτικά Ιατρεία (2ος όροφος δημαρχείου) από τις 9.00 το πρωί ως τις 13.00 το μεσημέρι, κατόπιν όμως ραντεβού που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν στα τηλέφωνα 2132000196 και 187.

Την σπιρομέτρηση μπορούν να κάνουν όλοι οι κάτοικοι του Ηρακλείου, χωρίς όριο ηλικίας, διαρκεί μόλις 5 λεπτά ενώ η ιατρική αξιολόγηση θα γίνει επί τόπου από ειδικό γιατρό πνευμονολόγο.

«Πέντε λεπτά από τον χρόνο μας είναι πολύ λίγα για τα οφέλη που έχει η πρόληψη στην υγεία μας. Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής προσπαθούμε να προσφέρουμε σε τακτική βάση δράσεις δωρεάν εξετάσεων για να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους δημότες μας να προσέξουν τον εαυτό τους, για να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες», το σχόλιο του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.