Δήμος Βριλησσίων: Ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης διόρθωσης των τετραγωνικών

0
762
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Βριλησσίων: Ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης διόρθωσης των τετραγωνικών

Δήμος Βριλησσίων:  Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει  οτι η πλατφόρμα της Κεντρικής ΄Ενωσης Δήμων Αττικής  ( ΚΕΔΕ)  για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης τετραγωνικών στους δήμους της χώρας είναι έτοιμη και λειτουργεί προς διάθεση των πολιτών.

Υπενθυμίζεται πως η ανωτέρω δήλωση απαλλάσσει τους ιδιοκτήτες από αναδρομικές χρεώσεις και το μόνο που απαιτείται να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για το taxisnet.
Η πλατφόρμα θα είναι ενεργή με πραγματικά στοιχεία, με προθεσμία λήξης υποβολής διόρθωσης των τετραγωνικών τις 31 Μαρτίου.

Πώς θα μπείτε στην εφαρμογή:
 •  Μέσω του site της  ΚΕΔΕ
  Επίσης υπάρχει πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω των sites :
 • Υπουργείου Εσωτερικών (ypes.gr)
 • Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (gsis.gr)

  και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

  (mindigital.gr).

  Δείτε το βίντεο με τη λειτουργία της εφαρμογής:
  https://www.youtube.com/watch?v=zeQ6EXv1hwk&feature=youtu.be

  Δήμος Βριλησσίων: Ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης διόρθωσης των τετραγωνικών
  Δήμος Βριλησσίων: Ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης διόρθωσης των τετραγωνικών
  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
  Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
  Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
  Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.