Δήμος Βριλησσίων: Αυτός είναι ο πρώτος δήμος στην ανακύκλωση

0
153

Δήμος Βριλησσίων: Αυτός είναι ο πρώτος δήμος στην ανακύκλωση

Δήμος Βριλησσίων:Δημοσίευμα της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» για τους πρωταθλητές και τους ουραγούς δήμους του λεκανοπεδίου

Δήμος Βριλησσίων: Αυτός είναι ο πρώτος δήμος στην ανακύκλωση
Δήμος Βριλησσίων: Αυτός είναι ο πρώτος δήμος στην ανακύκλωση

«Τα Βριλήσσια σίγουρα δεν είναι ένας -τυπικός – Δήμος, είναι ένας Δήμος που έχει δουλέψει συστηματικά και σε πολλά μέτωπα, ώστε να κατακτήσει την πρωτιά στην Αττική»
Συνέντευξη Δημάρχου, Ξένου Μανιατογιάννη: «Μέσα σε 3 χρόνια επιτύχαμε μείωση ταφής των απορριμμάτων έως και 50%. Σήμερα εξοικονομούμε περίπου 300.000 ευρώ ετησίως από την ταφή στον ΧΥΤΑ και ως επιβράβευση μειώσαμε τα δημοτικά τέλη.
“Κλειδί” της επιτυχίας η συνεχής ενημέρωση και ο επανασχεδιασμός στις Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.