Δήμος Αμαρουσίου: Απάντηση αντιδημάρχου στην δημοτική πάταξη Ενωμένο Μαρούσι

0
166

Δήμος Αμαρουσίου: Απάντηση αντιδημάρχου στην δημοτική πάταξη Ενωμένο Μαρούσι

Απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Αμαρουσίου Σπύρου Σταθούλη στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι».

«Αντιπολιτευτική ένδεια και κουραστική παραπληροφόρηση»

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” με τίτλο «Η ώρα των εξηγήσεων από την διοίκηση του Δήμου για το ακίνητο της οδού Πλαστήρα», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι εξηγήσεις για το εν λόγω ακίνητο και τη χρήση του έχουν δοθεί πολλάκις. Έχουν διατυπωθεί λεπτομερώς στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, οι ενέργειες αυτής της Δημοτικής Αρχής για την προάσπιση της Δημοτικής περιουσίας.
Είναι πλέον φανερό, πως η αντιπολιτευτική ένδεια της παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” την οδηγεί στην αναμόχλευση συνεχώς των ίδιων θεμάτων και στην κουραστική παραπληροφόρηση.
Δεν θα την ακολουθήσουμε. Η απάντησή μας βρίσκεται στην υλοποίηση του τεχνικού μας προγράμματος που κάθε μέρα ξεδιπλώνεται σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου και στην πολιτική μας βούληση να πετυχαίνουμε στόχους οικονομικούς και παράλληλα να διεκδικούμε τα μεγάλα έργα που θα κάνουν την πόλη μας ένα σύγχρονο Μητροπολιτικό κέντρο με τον Πολίτη Πρωταγωνιστή».

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com