Δήμος Αγία Παρασκευή: Ματαιώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις

0
561
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Αγία Παρασκευή: Ματαιώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις

Δήμος Αγία Παρασκευή: Ματαιώνονται όλες οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έως και την Καθαρά Δευτέρα, ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη χθεσινή κοινή Υπουργική Απόφαση, των Υπουργών Υγείας Βασίλη Κικίλια, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Εσωτερικών Παναγιώτη Θεωδορικάκου, «ματαιώνονται σε όλη τη χώρα οι Καρναβαλικές Εκδηλώσεις, λόγω άμεσου κινδύνου της δημόσιας υγείας».

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αντιμετωπίζει την κατάσταση με λήψη μέτρων πρόληψης και συνιστά ψυχραιμία. Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου παραμένουν σε εγρήγορση.

Δήμος Αγία Παρασκευή: Ματαιώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις
Δήμος Αγία Παρασκευή: Ματαιώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.