Δήμητρα Κούτρα: Στην λαϊκή του Χολαργού για ρεπορτάζ με κορωνοϊό

0
244

Δήμητρα Κούτρα: Στην λαϊκή του Χολαργού για ρεπορτάζ με κορωνοϊό

Δήμητρα Κούτρα: Βρεθήκαμε στην λαϊκή αγορά του Χολαργού την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 την πρώτη ημέρα της απαγόρευσης μετακίνησης του κόσμου. Τα πράγματα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι πάγκοι των παραγωγών ήταν σε απόσταση περίπου 2 με 2.5 μέτρα αν και μετά ενημερώθηκαν πως έπρεπε να είναι σε απόσταση 5 μέτρων. Κατά της 10 το πρωί  ενημέρωσαν τους παραγωγούς πως δεν μπορούν να έρχονται από άλλες περιοχές της Ελλάδας για να φέρουν προϊόντα, μόνο αν είναι παραγωγοί εντός Αττικής , το οποίο σημαίνει πως την επόμενη Δευτέρα θα είναι μόνο οι παραγωγοί που είναι εντός Αττικής και έμποροι.

Οι παραγωγοί – έμποροι σήμερα ήταν υποχρεωμένοι τα κέρματα που δίνουν στον κόσμο να τα αποκολλημένου

Δείτε το ρεπορτάζ μας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.