Δήμητρα Κούτρα: Δείτε πότε θα βρεθούμε ξανά …

0
325
Δήμητρα Κούτρα
Δήμητρα Κούτρα

Δήμητρα Κούτρα: Δείτε πότε θα βρεθούμε ξανά …

Δήμητρα Κούτρα: Αδέρφια μην το βάζετε κάτω όλα καλά θα πάνε πάμε όλοι μαζί να βγούμε από αυτή την δυσκολία που έχουμε έρθει σαν χώρα. Όλα θα πάνε τέλεια δεν υπάρχει λόγος να χάνετε το κουράγιο σας.

Ξημερώνει μια δύσκολη μέρα αλλά όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά… Μόνο με την βοήθεια του θεού και ενωμένοι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε… Και εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι όλοι μπορούμε είναι δύσκολο το ξέρω όμως πρέπει …

Μην ξεχνάτε πως μετά από μια δυνατή βροχή πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο … Ας το περιμένουμε όλοι μαζί στο παράθυρό μας στο μπαλκόνι μας και ας το δούμε όλοι παρέα σε λίγο καιρό..

Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει όλο αυτό ίσως και μέχρι τέλος Μαΐου ελπίζω βέβαια όχι αλλά ας μου κάνετε την χάρη αυτό το υπέροχο ουράνιο τόξο να το δούμε όλοι μαζί παρέα ενωμένοι και υγιείς …

Σας αγαπώ όλους.

Δήμητρα Κούτρα

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.