Δήμητρα Κεχαγιά: Προχωρούν τα προπαρασκευαστικά έργα αποχέτευσης

0
311

Δήμητρα Κεχαγιά: Προχωρούν τα προπαρασκευαστικά έργα αποχέτευσης

Δήμητρα Κεχαγιά:  Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά επισκέφθηκε την Παρασκευή την περιοχή της Καλλιθέας Πεντέλης για να δει από κοντά  την εξέλιξη των απαραίτητων διανοίξεων δρόμων, που έχει αναλάβει να υλοποιήσει ο Δήμος Πεντέλης, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση της μελέτης που παράλληλα συντάσσει η ΕΥΔΑΠ για την αποχέτευση του συνόλου της περιοχής της Καλλιθέας Πεντέλης.

Η Δήμαρχος μετά την επίσκεψη της στην περιοχή, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με την διάνοιξη των δρόμων που πραγματοποιεί ο Δήμος μας, έρχεται πιο κοντά το έργο της συνολικής αποχέτευσης της περιοχής της Καλλιθέας Πεντέλης. Δουλεύουμε με πρόγραμμα και μέθοδο ώστε να λύσουμε τα χρόνια προβλήματα με την έλλειψη αποχέτευσης που υπάρχουν στην περιοχή.

Σε λίγες μέρες η ΕΥΔΑΠ εκμεταλλευόμενη τα έργα που κάνουμε, θα έχει ολοκληρώσει την μελέτη για την συνολική κάλυψη της περιοχής με αποχέτευση. Παρακολουθούμε από κοντά το έργο προκειμένου να διασφαλίσουμε την γρήγορη ολοκλήρωση του προς όφελος των πολιτών.

Την διοίκηση μας την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και με στόχο αυτό προχωράμε συνεχώς στο έργο μας».

Δήμητρα Κεχαγιά: Προχωρούν τα προπαρασκευαστικά έργα αποχέτευσης
Δήμητρα Κεχαγιά: Προχωρούν τα προπαρασκευαστικά έργα αποχέτευσης

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.