Δέσποινα Θωμαΐδου: Μήνυμα της Δημάρχου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

0
592

Δέσποινα Θωμαΐδου: Μήνυμα της Δημάρχου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δέσποινα Θωμαΐδου: Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, στέλνει το ακόλουθο μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας:

 

«Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας της 8ης Μαρτίου, δεν είναι μια εθιμοτυπική ημέρα γιορτής, είναι μια ημέρα σύμβολο του αγώνα, της διεκδίκησης και της κοινωνικής διαμαρτυρίας των γυναικών για ισότητα, δικαιοσύνη, ελευθερία. Είναι μια μέρα σεβασμού και τιμής για όλα όσα προσφέρουν στην οικογένεια, στην εργασία, στην κοινωνία και στην ανάπτυξη κάθε τομέα της ζωής μας.

 

Με την διπλή ιδιότητα της γυναίκας και της Δημάρχου Νέας Ιωνίας θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου ιδιαίτερα στις μητέρες μονογονεϊκών οικογενειών, στις μητέρες παιδιών με αναπηρίες, στις πολύτεκνες μητέρες, σε εκείνες που υπήρξαν θύματα εκμετάλλευσης και όσες αγωνίζονται για την καθημερινότητα.

 

Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε την ενδυνάμωση του ρόλου των γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κυρίως την ισότιμη συμμετοχή γυναικών στις θέσεις ευθύνης και στα όργανα λήψης αποφάσεων. Δίνουμε φωνή στις γυναίκες της πόλης μας και προωθούμε τα δικαιώματά τους, μεριμνώντας την πρόσβασή τους στις παροχές υγείας, στην εργασία, στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό με στόχο την εξάλειψη κάθε διάκρισης και ανισότητας σε όλους τους τομείς».

Δέσποινα Θωμαΐδου: Μήνυμα της Δημάρχου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Δέσποινα Θωμαΐδου: Μήνυμα της Δημάρχου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.