Γιώργος Πατούλης: κ. Ακρίτα μην παρασύρεστε από τα fake news

0
254

Γιώργος Πατούλης: κ. Ακρίτα μην παρασύρεστε από τα fake news

Γιώργος Πατούλης: Κυρία Έλενα Ακρίτα, μην παρασύρεστε από fake news.
Δεν υπάρχει αυτοκίνητο αξίας 100.000 ευρώ για τον Περιφερειάρχη, αλλά ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση αυτοκινήτου 15ετίας, πολύ χαμηλότερης αξίας, κάτω των 17.000 ευρώ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας της #Περιφέρεια_Αττικής.
Σας προσκαλώ με την ευκαιρία αυτή, να συμμετάσχετε στις κοινωνικές δράσεις μας. Θα ήταν πιο χρήσιμο για τους συμπολίτες μας, από το να αναλώνεστε σε άδικη κριτική μέσω των social media, από τον καναπέ του σπιτιού σας.

 

Γιώργος Πατούλης: κ. Ακρίτα μην παρασύρεστε από τα fake news
Γιώργος Πατούλης: κ. Ακρίτα μην παρασύρεστε από τα fake news
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com