Γαλάτσι: Η Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ

0
644
Ακολουθήστε μας στα social media

Γαλάτσι: Η Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ

Γαλάτσι:Η Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Γαλάτσι λειτουργεί συνεχόμενα με την ειδικότητα της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής από το σχολικό έτος 1988-89  στο ιδιόκτητο κτηριακό συγκρότημα του ΟΑΕΔ στην οδό Λ. Γαλατσίου 17  και από την προσεχή σχολική χρονιά θα λειτουργήσει και με την ειδικότητα της Μαγειρικής Τέχνης .
Είναι μία σχολή διετούς φοίτησης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, από την οποία Παρέχεται Πτυχίο Επαγγελματικών Προσόντων επιπέδου 4, που συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση του μαθητή στο σχολείο με την αμειβόμενη εκπαίδευση, ημερήσια αποζημίωση 21,78 Ευρώ, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας (on the job training) στις Επιχειρήσεις.
Γαλάτσι: Η Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ
Γαλάτσι: Η Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ
Οι υποψήφιοι μαθητές πρέπει να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον της Α΄τάξης Λυκείου ή και παραπάνω τάξεων Γενικού ή Επαγγελαμτικού Λυκείου και να μην έχουν υπερβεί το 23ο έτος της ηλικίας τους
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com