Γήπεδο τένις Παπάγου: Άλλο ένα υπέροχο έργο του Αντιδημάρχου Μιχάλη Τράκα

0
117

Γήπεδο τένις Παπάγου: Άλλο ένα υπέροχο έργο του Αντιδημάρχου Μιχάλη Τράκα

Γήπεδο τένις Παπάγου: Για ακόμα μια φορά ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος έχει αποδείξει πως έχει στο πλάι του αξιόλογα άτομα που εργάζονται σε καθημερινή βάση και κάνουν ότι μπορούν ώστε να κάνουν έργα τα οποία θα μείνουν στους δημότες του δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Αυτή την φορά αναφερόμαστε στον χώρο του αθλητισμού που πριν λίγες ημέρες δόθηκε ένας ακόμα αναβαθμισμένος αθλητικός χώρος στους πολίτες. Αναφερόμαστε στο γήπεδο τένις που βρίσκεται εντός του Πάρκου «Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου» και που ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο κοινό.

Δείτε φωτογραφίες όταν γινόταν τα έργα, αφού η κάμερα της Βόρειας Γειτονιάς είχε βρεθεί εκεί..

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως αυτό το έργο πραγματοποιήθηκε από τον αντιδήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Μιχάλη Τράκα υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Δείτε πως έχει γίνει το γήπεδο τένις σήμερα θα πρέπει να αναφέρουμε πως έχει γίνει νέα περίφραξη νέα τεχνολογία φωτισμού τύπου led ενώ το βασικότερο έργο είναι ο νέος ελαστικός τάπητας.

Πολλά συγχαρητήρια στον δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Τράκα για την αναβάθμιση του γηπέδου τένις. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται έργα στον δήμο μας. Και δεν είναι το μόνο έργο που γίνετε…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του γηπέδου μπορείτε να απευθυνθείτε στον ΔΟΠΑΠ στο τηλέφωνο 2106543879.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com