Γέννησε η Νικολέττα Ράλλη

0
691
Ακολουθήστε μας στα social media

Γέννησε η Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Νικολέττα Ράλλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Μιχάλη Ανδρούτσο.

Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της «Το Πρωινό», η Νικολέττα Ράλλη έφερε στο κόσμο το κοριτσάκι την Πέμπτη 11 Ιουνίου.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι το μωρό είναι πολύ ψηλό, κάτι που τους εντυπωσίασε όλους στο μαιευτήριο.

Η μικρή γεννήθηκε, ζυγίζοντας 3,5 κιλά, ενώ όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Νικολέττα Ράλλη, στον Νίκο Μουτσινά, το μωρό θα πάρει το όνομα Σοφία.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.