Βόρεια Γειτονιά: Στηρίζουμε τα καταστήματα με δωρεάν διαφημίσεις

0
283

Βόρεια Γειτονιά: Στηρίζουμε τα καταστήματα με δωρεάν διαφημίσεις

Βόρεια Γειτονιά: Η βόρεια Γειτονία πάντα στο πλευρό των καταστημάτων δίνει την δυνατότητα στα καταστήματα και στα μαγαζιά των 14 περιοχών στα βόρεια Προάστια να κάνουν δωρεάν διαφήμιση από σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου και μέχρι το τέλος του μήνα.

Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που περνάει η χώρα μας, να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά για το καλό όλων μας.

Όποιος θέλει να διαφημιστεί δωρεάν μπορεί να μας στείλει το μπανεράκι του στο email: boreiageitonia@gmail.com για δωρεάν διαφήμιση έως τέλος του μήνα.

Βόρεια Γειτονιά: Στηρίζουμε τα καταστήματα με δωρεάν διαφημίσεις
Βόρεια Γειτονιά: Στηρίζουμε τα καταστήματα με δωρεάν διαφημίσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.