Βόρεια Γειτονιά: Σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά

0
356

Βόρεια Γειτονιά: Σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά

Βόρεια Γειτονιά: Υποδεχόμαστε τον καινούριο χρόνο με 2020 ευχές, για υγεία, τύχη, χαμόγελα, αισιοδοξία και καλή διάθεση για δημιουργία και συνεργασία.

Φέτος η Βόρεια Γειτονιά κλείνει 6 χρόνια ενημέρωσης.

6 συνεχόμενα χρόνια στην κορυφή ως Νο1 Portal στον δήμο Παπάγου –  Χολαργού – Αγία Παρασκευή -Χαλάνδρι που τώρα επεκτάθηκε σε όλες τις περιοχές του Βορείου Τομέα.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Η ευχή και συγχρόνως η υπόσχεση, είναι να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και για τις επόμενες δεκαετίες…

Καλή Χρόνια – Χρόνια Πολλά… μαζί!!!

Το 2020 είναι η χρονιά μας πάντα με την δική σας βοήθεια.

Καλή χρονιά με την υπογραφή της δημοσιογράφου Δήμητρας Κούτρα και των άλλων συντακτών…

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.