Βόρεια Γειτονιά: Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας με νέο τρόπο

0
474

Βόρεια Γειτονιά: Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας με νέο τρόπο

Βόρεια Γειτονιά: Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας μέσα από τον νέο τρόπο που σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε η ομάδα της Βόρειας Γειτονίας. Άμεσα χωρίς πολλά πολλά με τον απλό τρόπο του μηνύματος. Μόνο στην Βόρεια Γειτονιά.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε. Είναι να μας στείλετε τα μηνύματα σας, τους προβληματισμούς σας τα θέματα που θέλετε να ανεβάσουμε στο site μας στέλνοντας ένα απλό μήνυμα όπως θα κάνατε σε έναν φίλο σας στο facebook. Τόσο απλά τόσο εύκολα. Τι θα λέγατε να το δοκιμάσετε και εσείς.

Βόρεια Γειτονιά: Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας με νέο τρόπο
Βόρεια Γειτονιά: Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας με νέο τρόπο

Και να θυμάστε πως οι καλύτεροι ανταποκριτές και τα καλύτερα θέματα είναι τα δικά σας. Μόνο από το site Βόρεια Γειτονιά μπορείτε να πείτε την γνώμη σας την άποψή σας χωρίς να υπάρχει λογοκρισία χωρίς να κρύβουμε λόγια χωρίς μην ανεβάζουμε πράγματα. Περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας και τους προβληματισμούς σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.