Βριλήσσια: Γ. Παρασκευοπούλου& Ά. Εγκολφόπουλος για το έργο των Σχολικών Επιτροπών

0
211

Βριλήσσια: Γ. Παρασκευοπούλου& Ά. Εγκολφόπουλος για το έργο των Σχολικών Επιτροπών

Βριλήσσια: Το πλούσιο έργο των σχολικών επιτροπών του Δήμου Βριλησσίων, αλλά και τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης παρουσίασαν στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές” η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώτα Παρασκευοπούλου και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άλκης Εγκολφόπουλος.

Η έξαρση της γρίπης, η εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής και η κατάσταση των σχολικών μονάδων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.