Βρετανία: Περισσότεροι από 200 αστυνομικοί έχουν καταδικαστεί

0
166

Βρετανία: Περισσότεροι από 200 αστυνομικοί έχουν καταδικαστεί

Βρετανία:Τουλάχιστον 211 εν ενεργεία αστυνομικοί και «αστυνομικοί της γειτονιάς» στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ποινικό μητρώο για διάφορα αδικήματα, περιλαμβανομένων της επίθεσης, της ληστείας, της κατοχής ναρκωτικών και της κακοποίησης ζώων, όπως μετέδωσε το δίκτυο Sky News.
Η ίδια πηγή μετέδωσε επίσης ότι με βάση τον σχετικό νόμο υπέβαλε αιτήματα προς τις 45 αστυνομικές δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά μόνο 16 δέχτηκαν να αποκαλύψουν το ποινικό μητρώο των εργαζομένων τους, γεγονός που υποδηλώνει ότι πιθανόν ο πραγματικός αριθμός των καταδικασθέντων αστυνομικών να είναι υψηλότερος.
Βρετανία: Περισσότεροι από 200 αστυνομικοί έχουν καταδικαστεί
Βρετανία: Περισσότεροι από 200 αστυνομικοί έχουν καταδικαστεί
Επιπρόσθετα, αποκαλύφθηκε πως 99 αστυνομικοί εν ενεργεία που υπηρετούν στην αστυνομική δύναμη της Βόρειας Ιρλανδίας έχουν καταδικαστεί για ποινικά αδικήματα, ενώ υπηρετούσαν. Ένας από αυτούς έχει καταδικαστεί για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου εξαιτίας επικίνδυνης οδήγησης, κάποιος άλλος για επίθεση και ένας άλλος για παρενόχληση σε κατάσταση μέθης και οπλοκατοχή.
Η Αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας ανέφερε ότι 20 αστυνομικοί και πέντε «αστυνομικοί της γειτονιάς» έχουν κριθεί ένοχοι για εγκλήματα, περιλαμβανομένων της επίθεσης, της κατοχής ναρκωτικών και της κακοποίησης ζώων.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com