Βασίλης Ξυπολυτάς: Μια νέα εποχή για την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη

0
306
Ακολουθήστε μας στα social media
Βασίλης Ξυπολυτάς: Μια νέα εποχή για την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη

«Ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής για τον Δήμο μας. Η εξασφάλιση πάνω από το 64% των συνολικών ψήφων στις δημοτικές εκλογές δεν αντικατοπτρίζει μόνο την εμπιστοσύνη και την πίστη των κατοίκων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης για το κοινό μας όραμα, αλλά μας γεμίζει και με ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης» τονίζει ο νέος δήμαρχος της πόλης Βασίλης Ξυπολυτάς, στην πρώτη δήλωση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου.

Όπως σημειώνει ο ίδιος «αυτή η συντριπτική υποστήριξη δεν είναι απλώς μια εκλογική νίκη. Είναι μια ισχυρή απόδειξη των συλλογικών μας φιλοδοξιών και της ενότητας που απαιτείται για να οδηγήσουμε την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη σε καλύτερες μέρες. Σε αυτήν την προσπάθεια, ο Δήμος μας θα σταθεί ενωμένος, καθοδηγούμενος από μια και μοναδική αποστολή, η οποία έχει ως στόχο την πρόοδο και ευημερία όλων, όχι μόνο αυτών που μας ψήφισαν».

Ο κ. Ξυπολυτάς δηλώνει χαρούμενος που «η προσπάθειά μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, να μιλήσουμε με προτάσεις και όχι στεγνό καταγγελτικό λόγο, επιβραβεύθηκε». Για τον λόγο αυτόν δεσμεύεται να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, εφαρμόζοντας τα προγραμματικά στου σχέδια και τις πολιτικές εκείνες που θα μεταμορφώσουν τον Δήμο Κηφισιάς προς το καλύτερο.

Και ο νικητής των πρόσφατων εκλογών προσθέτει:

«Η μεγάλη εμπιστοσύνη των δημοτών στον συνδυασμό μας είναι τιμή αλλά και πρόκληση. Γι’ αυτό και η δέσμευσή μας να δώσουμε στον Δήμο μας μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας, κατεύθυνσης και προοπτικής παραμένει ακλόνητη. Η ενότητα και η συνεργασία που επιδείξαμε σε αυτό το ταξίδι υπογραμμίζουν τις αρχές μας: συμπερίληψη, συνεργασία και αλήθεια. Με αυτές τις αρχές ακριβώς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους κατοίκους της Κηφισιάς που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα, όσους εκλέχθηκαν αλλά και όσους δεν τα κατάφεραν. Είμαι περήφανος για την ομάδα που δημιουργήσαμε και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα βοηθήσουμε ώστε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να επιβεβαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι δημότες.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως η πίστη που οι πολίτες έδειξαν στο όραμά μας τροφοδοτεί και την αποστολή μας. Από εδώ και στο εξής, με αφοσίωση, σύνεση και ανυποχώρητο πάθος, δεσμευόμαστε να εργαστούμε για τον κοινό μας στόχο να μετατρέψουμε την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη σε μια περιοχή-πρότυπο για όλη την Ελλάδα».