Βασίλης Ζορμπάς: Συνέντευξη στο κανάλι Blue Sky

0
139
διαφήμιση

Βασίλης Ζορμπάς: Συνέντευξη στο κανάλι Blue Sky

Βασίλης Ζορμπάς:Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο «Blue Sky» και στην εκπομπή «Ραντεβού με την Επικαιρότητα»,την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Βασίλης Ζορμπάς: Συνέντευξη στο κανάλι Blue Sky
Βασίλης Ζορμπάς: Συνέντευξη στο κανάλι Blue Sky

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Νίκο Χιδίρογλου για θέματα του Δήμου και όχι μόνο.

Δείτε όλη την συνέντευξη.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.