Βασίλης Γιαννακόπουλος: Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους

0
283
basilis-giannakopoulos
Ακολουθήστε μας στα social media

Βασίλης Γιαννακόπουλος: Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους

Ευχές για την νέα χρονιά έδωσε ο Βασίλης Γιαννακόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών στο site μας Βόρεια Γειτονιά.

Εύχομαι ολόψυχα

Χρόνια Πολλά με Υγεία, Ευτυχία και Ειρήνη.

Ο νέος χρόνος να γιατρέψει τις πληγές που άνοιξε ο παλιός.

Μένουμε ασφαλείς, με υπομονή και ελπίδα, δύναμη και ανθρωπιά.

 

Βασίλης Γιαννακόπουλος

Περιφέρειας Αττικής,

πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Βασίλης Γιαννακόπουλος: Καλές γιορτές από τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών
 Βασίλης Γιαννακόπουλος: Καλές γιορτές από τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com