Βασίλης Γιαννακόπουλος: Για Εκλιπόντα Θ. Βεζυργιάννη

0
470

Βασίλης Γιαννακόπουλος: Για Εκλιπόντα Θ. Βεζυργιάννη

Βασίλης Γιαννακόπουλος: Η τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο αποχαιρέτησε, στις 7/7/2020, ένα από τα εκλεκτά της στελέχη, τον Θάνο Βεζυργιάννη, πρώην Δήμαρχο Ψυχικού και πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών επί κυβέρνησης Κ. Καραμανλή και υπουργίας Π. Παυλόπουλου. Η εξώδιος ακολουθία κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ψυχικού και η ταφή στο κοιμητήριο Παπάγου. Παρόντες ήταν, μεταξύ των άλλων, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο πρώην υπουργός κ. Βύρων Πολύδωρας, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, οι Δήμαρχοι: Φιλοθέης – Ψυχικού, Παπάγου – Χολαργού, Κηφισιάς, δεκάδες αυτοδιοικητικοί, πρώην και νυν, καθώς και βουλευτές από το Βόρειο Τομέα Αθηνών.
Σε δήλωσή του ο Β. Γιαννακόπουλος σημείωσε ότι «ο Θάνος Βεζυργιάννης υπηρέτησε επάξια το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ευγενικός, πράος, πάντα χαμογελαστός και ιδιαίτερα φιλικός και δημιουργικός. Ήταν ένας από τους ελάχιστους πρυτάνεις της αυτοδιοίκησης μετά την μεταπολίτευση. Υπήρξε εξαιρετικό παράδειγμα για εμάς τους νεώτερους αυτοδιοικητικούς με ζηλευτό αποτύπωμα της δημαρχιακής του θητείας την καθιέρωση ενός ευρύτατου δικτύου πεζοδρόμων ήπιας κυκλοφορίας στο Ψυχικό».
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com