Βίκυ Νικάκη: Μιλάει στην Δήμητρα Κούτρα για την αυλαία του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

0
114

Βίκυ Νικάκη: Μιλάει στην Δήμητρα Κούτρα για την αυλαία του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Βίκυ Νικάκη: Και κάπως έτσι το 26ο Φεστιβάλ έριξε αυλαία! Σε μια συγκυρία πρωτόγνωρη, με ιατρικά πρωτόκολλα, αποστάσεις, περιορισμούς, μάσκες, όπου πολλές φορές ο πολιτισμός “έκανε πίσω” για το καλό της δημόσιας υγείας, καταφέραμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ένα ακόμα καλοκαίρι τέχνης και ψγχαγωγίας, με τις μεγαλύτερες παραγωγές, τα σπουδαιότερα ονόματα, με θεάματα με ελεύθερη είσοδο, στηρίζοντας τους καλλιτέχνες και αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το Φεστιβάλ μας ως ένα από τα μεγαλύτερα της Περιφέρειας!Η επιτροπή του Φεστιβάλ, η καλλιτεχνική διευθύντρια, τα κορίτσια του γραφείου και όλοι οι εθελοντές,χορηγοί και παραγωγοί, έδωσαν το καλύτερο με τη ψυχή τους, σε ένα κλίμα αγαστής συνεργασίας, χωρίς μικρότητες, αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμούς. Μόνο χαρά, προσφορά και χαμόγελο!


Αυτό το χαμόγελο, το χαμόγελο της δημιουργίας, της ευγνωμοσύνης και της ελπίδας θα το κρατήσω άσβεστο στη ψυχή μου!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com