Αυτά είναι τα ζώδια που θα φλερτάρουν με άλλους ακόμα και αν έχουν σχέση

0
348
Ακολουθήστε μας στα social media

Αυτά είναι τα ζώδια που θα φλερτάρουν με άλλους ακόμα και αν έχουν σχέση

Δίδυμοι

Λόγω της εξωστρεφούς φύσης τους, οι Δίδυμοι λατρεύουν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και εκτός των ρομαντικών τους σχέσεων. Απολαμβάνουν την κοινωνική αλληλεπίδραση και δεν είναι ασυνήθιστο να έχουν βρεθεί σε μια κατάσταση «μικρο-απιστίας». Δεδομένου ότι είναι πιο εξωστρεφείς, μπορεί επίσης να έχουν περισσότερες ευκαιρίες να δικτυωθούν. Ακόμη και ένα κρυφό διαδικτυακό φλερτ μπορεί να είναι συναρπαστικό γι’ αυτούς και τους αρέσει να νιώθουν το άγχος της πρώτης γνωριμίας, παρά το ότι βρίσκονται σε μία σχέση. Η ένταση και το άγχος τους εξιτάρει.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν απόλυτα ότι είναι ένοχοι για το micro-cheating, καθώς μένουν σε επαφή με τους πρώην τους και μιλούν συχνά γι’ αυτούς. Στο ταίρι τους αυτό φαίνεται σαν να παραμένουν ερωτευμένοι με τους πρώην τους, πράγμα που κάνει πολύ δύσκολη τη συμβίωση μαζί τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ένα ζώδιο που εκτιμά την ειλικρίνεια και δεν απάτα εύκολα, αλλά κάνουν micro-cheating, το οποίο μάλιστα κρατούν και κρυφό, αφού το άτομο με το οποίο μιλούν ή φλερτάρουν δεν θα αναφερθεί ποτέ στο «επίσημο» ταίρι τους. Μοιάζει σαν να κατηγοροοποιούν τις σχέσεις τους και δεν αντιλαμβάνονται το γιατί πρέπει να είναι σε όλα «ανοιχτοί» με το ταίρι τους.