Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2019
HitechDoctor
Αρχική Παπάγος Κοινωνικά Αττική Οδός: Τροχαίο στο ύψος του Παπάγου

Αττική Οδός: Τροχαίο στο ύψος του Παπάγου

0
276
Αττική Οδός: Τροχαίο στο ύψος Παπάγου
Αττική Οδός: Τροχαίο στο ύψος Παπάγου

Αττική Οδός: Τροχαίο στο ύψος του Παπάγου

Αττική Οδός: Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρήθηκε στην Αττική οδό στο ύψος του Παπάγου την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 9 η ώρα το πρωί. Η αιτία ήταν το τροχαίο ατύχημα που είχε προκληθεί.

Ο δρόμος έκλεισε και οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στη μέση του δρόμου. Οι καθυστερήσεις ήταν προς την Κατεχάκη (Δυτική Περιφερειακή Υμηττού) μετά την Αγία Παρασκευή έως και Παπάγου.

Ευτυχώς μετά από λίγες ώρες αποκαταστάθηκε το πρόβλημα.

Αττική Οδός: Τροχαίο στο ύψος Παπάγου
Αττική Οδός: Τροχαίο στο ύψος Παπάγου
Επικοινωνήστε μαζί μας 

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!!

Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.

Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com