ΑΣ Παπάγου: 3 μεταγραφές και 1 επιστροφή για την νέα σεζόν

0
85

ΑΣ Παπάγου: 3 μεταγραφές και 1 επιστροφή για την νέα σεζόν

ΑΣ Παπάγου:  Με 13 ανανεώσεις, 3 μεταγραφές και 1 επιστροφή ολοκληρώθηκε η μεταγραφική δραστηριότητα του ΑΣ Παπάγου για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Συγκεκριμένα ανανέωσαν τη συνεργασία τους και συνεχίζουν στην ομάδα η πασαδόρος Γεωργία Μανώλαινα (5η χρονιά), οι διαγώνιες Μικαέλα Μπουντούρογλου (3η), Αντιγόνη Λινοξυλάκη (γηγενής) κι Ιρένα Τζινιέρη (2η), οι κεντρικές Λουκία Παπαγιαννοπούλου (γηγενής) και Ρόουζ Οκούνγμποουα (4η), οι ακραίες Σοφία Κατσίκα (γηγενής), Νάντια Μωραιτίδη (γηγενής), Βάσια Καραντζοπούλου (5η), Στεφανία Μαραγκού (2η) κι Έλενα Βονόρτα (2η) και οι λίμπερο Ισιδώρα Γούλα (3η) και Λαμπρινη Γεωργαντά (3η).

Στην ομάδα επέστρεψε η πασαδόρος Τζωρτζίνα Καιμάκη (1997-ΑΟ Λαμίας 2013), αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της στη φυσιοθεραπεία.

Με αποδέσμευση αποκτήθηκαν η κεντρική Κατερίνα Καπάτου (1999-ΑΟΝΑ), η πασαδόρος Κομβόκη-Ζάγκου (2002-Απόλλων Αγίου Δημητρίου) κι η Δέσποινα Μάγγελ (1999-ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου).

Τέλος, ο ΑΣ Παπάγου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον ΑΣ Λοκρό Αταλάντης και τον ΑΟΝ Αργυρούπολης για την συμφωνία και συνεργασία τους στις παραχωρήσεις των αθλητριών Μανώλαινα και Μπουντούρογλου αντίστοιχα, με ελεύθερη μεταγραφή, μετά από σειρά ετών παραχωρήσεων με υποσχετική.

Στο τεχνικό επιτελείο των «Στρατηγών», συνεχίζει ο Αντώνης Πούμπουρας για 11ο χρονιά και ο γυμναστής Άρης Καραθανάσης για 4η χρονιά. Ως άμεσος προπονητικός συνεργάτης, στη θέση του Νικηφόρου Γιαννόπουλου που …πήρε προαγωγή και θα συνεχίσει στον Πορφύρα έρχεται η Κατερίνα Πετρουλάκη, που σταμάτησε από την ενεργό δράση και θα προσφέρει τις πολύτιμες εμπειρίες της στην προσπάθεια της ομάδας για διάκριση στην αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ευχή όλων είναι η ασφαλής και ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του νέου πρωταθλήματος εντός των αγωνιστικών χώρων, ειδικά μετά τη βίαιη διακοπή του λόγω της πανδημίας την προηγούμενη περίοδο.

Μένουμε ασφαλείς, βάζουμε στόχους, παίζουμε βόλει!!!!