Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου- Χολαργού: Υμηττού 54, Χολαργός

0
1554

Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου – Χολαργού: Υμηττού 54, Χολαργός

Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου- Χολαργού: Από το 2011 που έγινε η συγχώνευση του Καλλικράτης έως και σήμερα το αστυνομικό τμήμα τόσο του Χολαργού όσο και του Παπάγου είναι ένα και Βρίσκετε στην οδό Υμηττού στον Χολαργό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 21 0656 3820

ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Υμηττού 54, 155 61)
E-mail: atpapagou@astynomia.gr

Διοικητής

210 6563.823

Αξιωματικός Υπηρεσίας

210 6511.257-657

Τμήμα Ασφάλειας

210 6513.532
e-mail: tapapagou@astynomia.gr

 

Δείτε τον χάρτη που βρίσκετε

https://www.xo.gr/maps/anazitisi-diefthynsis/ymittou-54-cholargos-15561/ 

 

Τίτλοι τέλους για το αστυνομικό τμήμα στο Παπάγου 

Μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας του αστυνομικού τμήματος στο Παπάγου έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε ο Καλλικράτης που το αστυνομικό τμήμα Παπάγου συγχωνεύτηκε με το αστυνομικό τμήμα Χολαργού όπως έγινε και ο δήμο. Το αστυνομικό τμήμα Παπάγου ήταν στην  οδό Πίνδου 19. Πλέων με την ενσωμάτωση το ΑΤ είναι στιον Χολαργό και συγκεκριμένα στην οδό Υμηττού 54.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 όπου το διώροφο κτήριο κατεδαφίστηκε

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com