Αριστείδης Γιαγιάννος: Σήμερα η νεκρώσιμη ακολουθία στο Παπάγο

0
304
διαφήμιση

Αριστείδης Γιαγιάννος: Σήμερα η νεκρώσιμη ακολουθία στο Παπάγο

Αριστείδης Γιαγιάννος: Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η νεκρώσιμη ακολουθία στο Παπάγο του Αριστείδη Γιαγιάννου που έφυγε από την ζωή πριν 3 μέρες.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στον Ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο κοιμητήριο Παπάγου. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ζούσε στο Παπάγο.  Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και είναι συγγραφέας – δοκιμιογράφος σε ζητήματα τέχνης και πολιτισμού. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και έχει δώσει διαλέξεις και μαθήματα σε πανεπιστημιακές σχολές και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Βιβλία του έχουν εκδοθεί από τις εκδόσεις «Ερμής», «Εξάντας» και «Ύψιλον». Διευθύνει την gallery από το 1987.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.