Απαράδεκτη συμπεριφορά στη συνεδρίαση του ΔΣ

0
1106
Απαράδεκτη συμπεριφορά στη συνεδρίαση του ΔΣ
Απαράδεκτη συμπεριφορά στη συνεδρίαση του ΔΣ
Ακολουθήστε μας στα social media
Απαράδεκτη συμπεριφορά στη συνεδρίαση του ΔΣ
Απαράδεκτη συμπεριφορά στη συνεδρίαση του ΔΣ

Για άλλη μια φορά,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με καταφανέστατη  την αδυναμία του κου Δημάρχου  να τον ελέγξει,  με αντιδημοκρατικές ενέργειες και ετσιθε-λική συμπεριφορά, διέλυσε  την Ειδική Συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου με θέμα  ΄΄  Απολογισμός   Πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής  για το 2016 ΄΄ αφού πρώτα την απαξίωσαν και ανάγκασαν το σύνολο της αντιπολίτευσης και εκπροσώπους συλλόγων να αποχωρήσουν, μία παράταξη παρέμεινε  στις  θέσεις του ανύπαρκτου ακροατηρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας  και υποτίθεται ότι η συνεδρίαση έγινε  στο αμφιθέατρο  του 2ου Γυμνασίου  ώστε να συμμετάσχουν στο διάλογο και οι δημότες .

Ο κος  Δήμαρχος  με τον κο Βλάχο μετέτρεψαν τη συζήτηση από δημοκρατικό διάλογο σε μονόλογο των δύο Ηγεμόνων. Απέδειξαν για άλλη μια φορά  και οι δύο, ότι είναι φανατικοί πολέμιοι  του διαλόγου και της κριτικής  και από τη πρώτη στιγμή  ανάληψης  των καθηκόντων τους, προσπάθησαν να  κυριαρχήσουν  και να επιβάλλουν την καταξίωση, αντί να την ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ, προφανώς αριστερά  κατάλοιπα και βιώματα.

Η απαράδεκτη, έτσι μου αρέσει, έτσι γουστάρω συμπεριφορά του προέδρου του ΔΣ κου Βλάχου, με την ανοχή του κουνιάδου Δημάρχου είναι καθημερινότητα πλέον στο Δήμο και ιδιαίτερα στη λειτουργία του ΔΣ .

Απορίας άξιον είναι η άνευ όρων  αποδοχή  αυτής της συμπεριφοράς από τους δημοτικούς συμβούλους  και ιδιαίτερα από τους μη ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ,  οι οποίοι αποδέχονται μοιρολατρικά την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά.

Κε  Βλάχο, θα σας θυμίσω  άλλη μια φορά ότι  ΄΄ Είστε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΄΄   το οποίο δεν είναι επιχείρησή σας.

Καταγγέλλουμε

τη διοίκηση του Δήμου της Αγίας Παρασκευής για Αυθαιρεσία, Ετσιθελισμό, Αλαζονεία, για Έλλειψη Συνείδησης του καθήκοντος και για Πολιτική Αμετροέπεια.

Κύριε Δήμαρχε, έχετε αναγάγει τη λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου σε οικογενειακή υπόθεση με το γαμπρό σας.  Αντιληφθείτε επιτέλους ότι η κριτική και ο διάλογος είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας, και ο μεγαλύτερος εχθρός του φασισμού.

Όσο και να προσπαθήσετε ότι  μέσο και να χρησιμοποιήσετε  δεν πρόκειται να κρύψετε την αλήθεια από τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Και να θυμάστε ότι από όλα τα σφάλματα ΕΝΑ και μόνο ΕΝΑ είναι ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ.

΄΄ Η  ΑΔΡΑΝΕΙΑ΄΄

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς

Δημοτικός Σύμβουλος