ΑΙΑΣ Χολαργού: Τεράστια επιτυχία της ομάδας στο πρωτάθλημα Κορασίδων στην Καβάλα

0
236

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων Παμπαιδων Παγκορασιδων στην Καβάλα στις 17-20 Οκτωβρίου.

Τελικός απολογισμός για τα παιδιά του Ιασονα Πολίτη, μια πρώτη θέση και Χρυσό μετάλλιο για την Έφη Χριστοφορου, δύο τελικοί Αργυρα μετάλλια για τις Αθηνά Περιβολαρη και Νικολέτα Αποστόλου, δύο τριτες θέσεις και Χάλκινα για τις Κατερίνα Πασσά και Σταυροπουλου Μαρία Μυρτώ και μια ακόμη τρίτη θέση για την αθλήτρια του Νίκου Γαδ, Λυρου Γεωργία.

Σύνολο 6 μετάλλια και δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη για τα κορίτσια μας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού δύο χρόνια τώρα τα παιδιά αυτά και ο προπονητής τους έχουν πονέσει και έχουν κάνει πολλές θυσίες για να φέρουν αυτά τα αποτελέσματα!

Πολλά συγχαρητήρια και στον Κωνσταντίνο Πασα που αγωνίστηκε γι άλλη μια χρονιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, χάνοντας στα σημεία απ τον μετέπειτα πρώτο της κατηγορίας του.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Αθηνά Περιβολαρη μοριοδοτηθηκε για τις Πανελλαδικές εξετάσεις σε δύο χρόνια από τώρα, ίσως το μεγαλύτερο αποτέλεσμα της αποστολής.