Αγία Παρασκευή: Υπηρεσίες καθαριότητας και πολιτικής προστασίας

0
128

Αγία Παρασκευή: Υπηρεσίες καθαριότητας και πολιτικής προστασίας

Αγία Παρασκευή: Τον τελευταίο καιρό εντονότερα παρατηρείται στην πόλη μας η δυσάρεστη ενέργεια ορισμένων συνδημοτών μας, που συνοδεύουν  τα κατοικίδια τους στις καθορισμένες εξόδους τους, χωρίς να λαμβάνουν μέτρα απομάκρυνσης των περιττωμάτων τών προσφιλών τους τετράποδων.

Αγία Παρασκευή: Υπηρεσίες καθαριότητας και πολιτικής προστασίας
Αγία Παρασκευή: Υπηρεσίες καθαριότητας και πολιτικής προστασίας

Πρόκειται για μια συμπεριφορά, που κάθε άλλο παρά πολιτισμό, σεβασμό προς το περιβάλλον και τους συνδημότες μας, φανερώνει. Και, παράλληλα, αποτελεί υγειονομική βόμβα με απρόβλεπτα αποτελέσματα για τη δημόσια υγεία.

Συστήνεται οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς κατά τις εξόδους τους με τα κατοικίδιά τους, να έχουν μαζί τους πάντοτε μια νάιλον σακούλα και ένα πλαστικό γάντι για να απομακρύνουν τα περιττώματα του σκύλου τους, τα οποία θα τα τοποθετούν εντός των κάδων απορριμμάτων.

Επισημαίνεται ότι η αμέλεια άμεσου καθαρισμού τού περιβάλλοντος από τα περιττώματα είναι παράνομη και τιμωρείται με αυστηρό πρόστιμο προς τους ιδιοκτήτες.

Τα δεσποζόμενα ζώα είναι μια αξιολάτρευτη συντροφιά για μικρούς και μεγάλους. Ωστόσο, είναι βέβαιο, ότι αποτελούν μια χρόνια δέσμευση, την οποία έχουν αναλάβει οι ιδιοκτήτες τους, τόσο απέναντι στα κατοικίδιά τους, όσο και απέναντι στους συμπολίτες μας και το περιβάλλον.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.