Αγία Παρασκευή: Ποδηλατοβόλτα 8ης και 12ης Ιουλίου

0
204

Αγία Παρασκευή: Ποδηλατοβόλτα 8ης και 12ης Ιουλίου

Αγία Παρασκευή:Με χαρά διαπίστωσα ότι η βόλτα της Τέταρτης πάει να γίνει θεσμός. Συνεχώς έρχονται νέοι φίλοι ποδηλάτες και από άλλες περιοχές.
Έτσι μια μεγάλη Ομάδα από ποδηλάτες κατεβήκαμε στην Αθήνα, για να δούμε τις κατασκευές των ποδηλατόδρομων.
Γνώμη μου. Καλή προσπάθεια, αλλά να ήταν ενοποιημένοι. Ίσως κάποιοι από τους μελετητές δεν κάνουν ποδήλατο. Αρχή έργου είναι, θα δούμε στο μέλλον.
Φτάσαμε Θησείο και κάναμε διάλειμμα.
Αγία Παρασκευή: Ποδηλατοβόλτα 8ης και 12ης Ιουλίου
Αγία Παρασκευή: Ποδηλατοβόλτα 8ης και 12ης Ιουλίου
Τέλος ανηφορίσαμε για Αγία Παρασκευή.
Η βόλτα είχε διαδρομή, Κοντόπευκο, Χαλάνδρι, Βριλήσσια.
Διάλειμμα στο πάρκο Μπακογιάννη και επιστροφή για Αγία Παρασκευή.
Με συγκινεί η μεγάλη προσέλευση φίλων που αγαπούν το ποδήλατο. Όταν μαζευόμαστε τόσοι πολλοί, αποδεικνύει ότι ο αγώνας μου έπιασε τόπο. Σε αυτό βοήθησαν οι παλαιοί και νέοι Ομαδάρχες, που τους ευχαριστώ. Όταν οι Γονείς βλέπουν τον τρόπο που κινούμεθα και την προστασία που δίνουμε στην Ομάδα είναι φυσικό να έρθουν μαζί μας και να νιώθουν σιγουριά και για τα παιδιά τους.
Ο συντονιστής της Ομάδας, Στέλιος Λάριζας
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com