Αγία παρασκευή: Ποδηλατοβόλτα 5ης Ιουλίου

0
220
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αγία παρασκευή: Ποδηλατοβόλτα 5ης Ιουλίου

Αγία Παρασκευή:Κυριακάτικη ποδηλατοβόλτα 5ης Ιουλίου.

Οι φίλοι ποδηλάτες που μαζευτήκαμε για βόλτα, αποφασίσαμε μια νέα διαδρομή.

Από Κοντόπευκο σε Χαλάνδρι, Καλογρέζα, Φιλοθέη και επιστροφή από Κ. Χαλάνδρι σε Αγία Παρασκευή.

Στα σημεία που κάναμε στάση ποζάραμε για την Ομάδα και κάποιοι θυμήθηκαν τα νιάτα τους, με σούζες και άλλα.
Η βόλτα ήταν τουριστική με διαδρομή περίπου 24 Km, άλλα σε ωραία μέρη.
Ο συντονιστής της Ομάδας, Στέλιος Λάριζας.
Αγία παρασκευή: Ποδηλατοβόλτα 5ης Ιουλίου
Αγία παρασκευή: Ποδηλατοβόλτα 5ης Ιουλίου
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com