Αγία Παρασκευή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την Πέμπτη, 01/02/2024

0
244
Ακολουθήστε μας στα social media

Αγία Παρασκευή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την Πέμπτη, 01/02/2024

– Κλειστή η οδός Αριστοφάνους από την οδό Επαμεινώνδα έως την οδό Σόλωνος, από τις 07.30 έως 15:30, λόγω εργασιών σκυροδέτησης της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Τα οχήματα θα διέρχονται ως εξής: α) από την οδό Επαμεινώνδα – αριστερά στην οδό Χρυσοβαλάντου – δεξιά στην οδό Σόλωνος ή β) από την οδό Επαμεινώνδα – δεξιά στην οδό Λήμνου – δεξιά στην οδό Αριστομένους – δεξιά στην οδό Σόλωνος.

– Απαγορεύεται στάση και στάθμευση όλο το 24ωρο στην οδό Ελβετίας στο ύψος της Πλατείας Αγίου Ιωάννη, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης πεζοδρομίου. Σε όλο το μήκος της οδού που ισχύει η απαγόρευση έχει τοποθετηθεί προειδοποιητική σήμανση.

– Κλειστή όλο το 24ωρο θα είναι η οδός Ορχομενού, από Τυρνάβου έως Παναγούλη, λόγω ανακατασκευής της. Εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο οι παρόδιοι κάτοικοι.

 

– Κλειστή η οδός Ειρήνης, από Σιώκου-Ναυπλίου μέχρι Γιαβάση, από τις 07.30 έως 15:30. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσης των εργασιών σκυροδέτησης το κλείσιμο της οδού παρατείνεται μέχρι τις 18.00. Εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο οι παρόδιοι κάτοικοι και σχολικά λεωφορεία. Μετά το πέρας των εργασιών και μέχρι το επόμενο πρωί η οδός παραμένει ανοιχτή.

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους.

Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500.