Αγία Παρασκευή: Ευχαριστήρια Επιστολή προς Φιλολογικό Όμιλο

0
983
Ακολουθήστε μας στα social media

Αγία Παρασκευή: Ευχαριστήρια Επιστολή προς Φιλολογικό Όμιλο

Αγία Παρασκευή:Τον Φιλολογικό Όμιλο «ΜΑΡΙΑ ΛΙΣΜΑΝΗ» ευχαριστεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, για τη σημαντική συμβολή του στην προσπάθεια των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, με την έμπρακτη προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. «Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης στην τοπική κοινωνία της Αγίας Παρασκευής» τονίζεται στη σχετική ευχαριστήρια επιστολή.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμος υπενθυμίζει ότι οι Κοινωνικές Δομές του εξυπηρετούν όλο και περισσότερες οικογένειες που μέχρι πρότινος ήταν λειτουργικές και διαχειρίζονταν επαρκώς τις υποχρεώσεις τους, οι οποίες αναγκάζονται πλέον να καταφύγουν στη βοήθεια του Δήμου για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί 400 οικογένειες πολιτών. Στους ωφελούμενους συμπεριλαμβάνονται ιδιαίτερα ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως ηλικιωμένοι που ζουν μόνοι, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με σοβαρά θέματα υγείας κ.ά.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.