Αγία Παρασκευή: Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη το απόγευμα

0
204
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής

Αγία Παρασκευή: Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη το απόγευμα

Αγία Παρασκευή: Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου πρόκειται να προσέλθουν σε Τακτική Συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417) την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.00 με τα εξής θέματα:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής
  1. Έγκριση Οικονομικών καταστάσεων, Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσης 2018 του Δήμου Αγίας Παρασκευής, κατόπιν της υπ΄ αριθμ. 12/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Τ. Κωστόπουλος).
  2. Λήψη Απόφασης για άρση και επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στην ιδιοκτησία του Ν. Μπιλιάνη στο Ο.Τ. 46 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου, σε συμμόρφωση προς την υπ’ αρ. Α21191/2018 Απόφαση Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών – Πολεοδομική αναγκαιότητα – Οικονομική δυνατότητα (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. Β. Ζορμπάς).
  3. Τροποποίηση της Σύμβασης που αφορά «Εκμίσθωση κοινοχρήστων χώρων σε στάσεις αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών (στέγαστρα) του Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Τ. Κωστόπουλος).
  4. Έγκριση διαδικασίας για την χορήγηση ειδών διαβίωσης και περίθαλψης απόρων – Πάσχα» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Ν. Κωβαίος-Ντούσκος).
  5. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πολεοδομική ενότητα των Πευκακίων (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. Β. Ζορμπάς).

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ευπρέπεια Καψοκεφάλου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.