Αγία Παρασκευή: Δείτε φωτογραφίες από νωρίς το απόγευμα και το βράδυ στην Αγίου Ιωάννου

0
247
ÁóôõíïìéêÝò äõíÜìåéò óôçí Ðëáôåßá Áã.ÉùÜííïõ óôçí Áãßá ÐáñáóêåõÞ,ìåôÜ ôçí áíáêïßíùóç ôïõ Õöõðïõñãïý ÐïëéôéêÞò Ðñïóôáóßáò ãéá ôï êëåßóéìï ôçò ôéò âñáäõíÝò þñåò, ÔåôÜñôç 6 Ìáúïõ 2020 (EUROKINISSI/ ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ)

Αγία Παρασκευή: Δείτε φωτογραφίες από νωρίς το απόγευμα και το βράδυ στην Αγίου Ιωάννου

Δείτε φωτογραφίες από την πλατεία στην Αγία Παρασκευή από νωρίς το απόγευμα όταν ανακοινώθηκε το κλείσιμο της πλατείας αστυνομικές δυνάμεις και μια κλούβα της αστυνομίας ήταν στο σημείο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής το πρωί έκανε καθαρισμό της πλατείας

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.