Αγία Παρασκευή: Αυτή είναι η πορεία με τις μηχανές που πάνε στην Αγίου Ιωάννου

0
262

Αγία Παρασκευή: Αυτή είναι η πορεία με τις μηχανές που πάνε στην Αγίου Ιωάννου

Αυτή είναι η πορεία με τις μηχανές από τα ”καλόπαιδα” που θέλουν να πάρουν τον αέρα τους και έρχονται από άλλες περιοχές και τα βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία στην Αγία Ιωάννου.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως σε αυτή την πλατεία οι περισσότεροι που σύχναζαν όλα αυτά τα χρόνια ήταν άτομα από άλλες περιοχές και πάρα πολύ λίγα άτομα από την Αγία Παρασκευή.

Θα ρωτήσει κάποιος γιατί ερχόντουσαν άτομα από άλλες περιοχές στην Αγία Παρασκευή και συγκεκριμένα σε αυτή την πλατεία. Είναι πολύ απλό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους σαιτ μας στην πλατεία της Αγίου Ιωάννου έχει δύο μαγαζιά το ένα έχει κοκτείλ και το άλλο έχει μπίρες. Τα άτομα που σύχναζαν κυρίως εκεί αγόραζαν το κοκτέιλ τους με 5 ευρώ από το μαγαζί και το έπιναν στα παγκάκια όπως και την μπίρα τους σε πολύ χαμηλή τιμή. Βέβαια όλοι ήξεραν πως στο σημείο γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών … Σύριγγες έχουν βρεθεί  πολλές φορές πεταγμένες κάτω … Τώρα γινόντουσαν διακίνηση μόνο στο πάρκο και σε κάποια άλλα σημεία δίπλα στο πάρκο… Πολλά τα ερωτήματα….

Τα άτομα όλα ήταν πάνω σε μηχανές και φορούσαν κράνος οι πρωτοπόροι είχαν κόκκινες σημαίες ενώ πετούσαν και φυλλάδια στον δρόμο όπως θα δείτε και στο βίντεο. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η πορεία πέρασε από τον Χαλάνδρι στον Χολαργό και κατέληξε στην πλατεία την Αγίου Ιωάννου.