Αγία Παρασκευή: Ανακοίνωση δημάρχου για τον κορονοϊό

0
918
Ακολουθήστε μας στα social media

Αγία Παρασκευή: Ανακοίνωση δημάρχου για τον κορονοϊό

Αγαπητοί συμπολίτες,

Αγία Παρασκευή:Τις τελευταίες ημέρες λαμβάνω πολλά μηνύματά σας, τα οποία αφορούν το θέμα του κορονοϊού.

Το Υπουργείο Υγείας, το ΚΕΕΛΠΝΟ και ο ΕΛΔ, ενημερώνουν καθημερινά για το συγκεκριμένο θέμα.

Εγώ, προσωπικά, ως δήμαρχος αλλά και ιατρός πνευμονολόγος, παρακολουθώ και ενημερώνομαι για το συγκεκριμένο πρόβλημα του κορονοϊού. Είμαι, όμως, υποχρεωμένος ως δήμαρχος, να συντονιστώ με την κεντρική διοίκηση για οποιαδήποτε ενέργεια. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει, ως τοπική αυτοδιοίκηση, καμία οδηγία.

Θεωρώ ότι ο πανικός θα είναι ο χειρότερος σύμμαχός μας, σε περίπτωση που υπάρξει «εισβολή» του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Η εμπειρία μου ως ιατρός, αλλά και πολλών ακόμη συνεργατών μου υγειονομικών, αποτελεί εγγύηση για το δήμο μας, ότι θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά, εάν λάβουμε οδηγίες από το Κράτος.

Ψυχραιμία λοιπόν και να εφαρμόζουμε κατ’ αρχάς τα μέτρα υγιεινής που συστήνουν οι αρμόδιοι.

Βασίλης Ζορμπάς
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Αγία Παρασκευή: Ανακοίνωση δημάρχου για τον κορονοϊό
Αγία Παρασκευή: Ανακοίνωση δημάρχου για τον κορονοϊό
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.