Αγία Παρασκευή: Αναβάθμιση της ταχύτητας του ίντερνετ στα σχολεία.

0
475

Αγία Παρασκευή: Αναβάθμιση της ταχύτητας του ίντερνετ στα σχολεία.

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής αναγνωρίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης των Σχολείων της, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων που έχει δημιουργήσει η πανδημία Covid-19, προχώρησε στην αναβάθμιση της ταχύτητας του διαδικτύου (internet), σε γραμμές των σχολείων προκειμένου να ανταποκριθούν καλύτερα στις απαιτήσεις της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε στο πλαίσιο των κινήσεων που γίνονται από τον Δήμο προκειμένου να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μέτρο της τηλεκπαίδευσης τόσο για τους καθηγητές των σχολείων μας, όσο και για τους ίδιους τους μαθητές.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής είχε προχωρήσει σε έκτακτη επιχορήγηση ύψους 70.000 ευρώ στην Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή για να προμηθευτούν φορητούς υπολογιστές έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του συγκεκριμένου μέτρου.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com