Αίας Μανθόπουλος: «Καλύτερα να τα είχα αποφύγει όλα αυτά, οι συνέπειες ήταν επαγγελματικές και ψυχολογικές»

0
1399
Ακολουθήστε μας στα social media

Αίας Μανθόπουλος: «Καλύτερα να τα είχα αποφύγει όλα αυτά, οι συνέπειες ήταν επαγγελματικές και ψυχολογικές»

Αίας Μανθόπουλος: Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στα τελευταία χρόνια της ζωής του. Επιπλέον, ο Έλληνας ηθοποιός μίλησε και για τη γνωστή τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Κόκκινο ποτάμι». Αναλυτικότερα:

Αίας Μανθόπουλος: Τι ανέφερε στην αρχή στη συνέντευξή του

«Πάντα ο ξάδελφος μου, ο Μανούσος Μανουσάκης ήταν δίπλα μου. Είναι ο μεγάλος μου ξάδελφος και οι μητέρες μας είναι αδελφές. Θεία μας είναι η Ειρήνη Παππά και η Τατιάνα Παπαμόσχου είναι ξαδέλφη μου» δήλωσε ο ηθοποιός. «Εμφανίστηκα σε κάποια επεισόδια και ήθελα πολύ να λάβω μέρος σε αυτή τη σειρά. Είναι μια εξέχουσα σειρά έξω από τις υπόλοιπες που γίνονται».

«Όλη αυτή η εμπειρία ζωής με ωρίμασε σαν άνθρωπο, σαν ηθοποιό και σαν καλλιτέχνη. Βέβαια καλύτερα να τα είχα αποφύγει όλα αυτά τα δεινά που συνέβησαν, για τα οποία δεν έχω καμία σχέση αλλά υπέστην τις συνέπειες και τις επαγγελματικές και τις ψυχολογικές. Τώρα, όμως, βρίσκομαι σε μια άλλη περίοδο της ζωής μου. Πάρα πολύ δημιουργική και έχω τρία υπέροχα παιδιά. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που έχω τα παιδιά μου και με γεμίζουν» παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

Αίας Μανθόπουλος: Τι ανέφερε στη συνέχεια στη συνέντευξή του

Επίσης, ο Αίας Μανθόπουλος συμπλήρωσε πως «μια περίοδο που δεν ήμουν ενεργός στην ηθοποιία ήταν από προσωπική επιλογή διότι ήθελα να έχω τον πλήρη χρόνο να είμαι κοντά στα παιδιά μου σε δύσκολες ώρες. Να μετανιώσω ότι είμαι ηθοποιός και υπήρξε η προβολή ή τα αποτελέσματα; Που κάποιοι προσπαθούσαν να μιλήσουν άσχημα για μένα. Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Τα αντιμετωπίζω με ψυχραιμία και δικαστήρια. Λογικό είναι και από τη δυστυχία και από την ευτυχία μου να προσπαθούν να βγάλουν χρήματα».

«Δεν έχω κάνει κακό σε άνθρωπο, δεν έχω πειράξει κανέναν. Τώρα, να έχω κάνει κάποιες λάθος επιλογές… Εντάξει, όλοι κάνουμε λάθος επιλογές όταν έχουμε και λάθος προσλαμβάνουσες… Δεν ήταν ακριβώς ο αγγελικός κόσμος της οικογένειας μου, η κοινωνία και το έμαθα το μάθημα μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» τόνισε με νόημα.

Αίας Μανθόπουλος: Ακολουθεί βίντεο, με αναλυτικές δηλώσεις από τη συνέντευξή του στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Έλα χαμογέλα»