Ένωση Δημάρχων Αττικής: Έκοψαν την πίτα τους οι Δήμαρχοι της Αττικής

0
675
Ακολουθήστε μας στα social media

Ένωση Δημάρχων Αττικής: Έκοψαν την πίτα τους οι Δήμαρχοι της Αττικής

Ένωση Δημάρχων Αττικής: Σε κλίμα που πλημμύριζε από συναδελφικότητα και αισθήματα αλληλοεκτίμησης οι Δήμαρχοι της Αττικής κόψανε την πατροπαράδοτη πίτα για το νέο έτος.
Με την παρουσία του Γεν. Γραμματέα του ΥΠ.ΕΣ. κ. Μιχ. Σταυριανουδάκη, πρ. Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού, διατελούντες και διατελέσαντες Δήμαρχοι της Αττικής αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

«Μία μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια» την χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΕΝ.Δ.Α. κ. Π. Καμάρας στο καλωσόρισμά του, ενώ ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. κ. Γ. Μαρκόπουλος που ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης εξήρε την ομοψυχία των Αιρετών της Τ.Α.

Ο κ. Σταυριανουδάκης, στον σύντομο χαιρετισμό του, μαζί με τις ευχές του ενημέρωσε για τις πρόσφατες αλλά και προγραμματιζόμενες πρωτοβουλίες του Υπουργείου, ώστε όπως είπε «να διορθώσουμε παθογένειες τόσο στον εκλογικό νόμο όσο και στο θεσμικό πλαίσιο της Τ.Α.».
Ευχές εκτός των Προέδρων της ΕΝ.Δ.Α. και της Π.Ε.Δ.Α. απηύθυνε ο Γεν. Γραμματέας της ΕΝ.Δ.Α. κ. Θ. Γεωργάκης, τα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Νίκος Μελετίου Δήμαρχος Ασπροπύργου και κ. Γρ. Κωνσταντέλλος Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης ως και ο Αντιπεριφερειάρχης και μέλος του Δ.Σ. της ΕΝ.Δ.Α. κ. Βασ. Γιαννακόπουλος.
Η σεμνή τελετή έγινε στο πλαίσιο των εργασιών της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Δημάρχων Αττικής στα γραφεία της Π.Ε.Δ.Α.

Ο Πρόεδρος κ. Π. Καμάρας έκανε τον Απολογισμό των δράσεων της Ένωσης για το 2019, ο οποίος μαζί με τον Οικονομικό Απολογισμό και τον Προϋπολογισμό του 2020 που επιμελήθηκε το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Κουράσης εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γ.Σ.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις επί του προγράμματος δράσεων για το 2020, με πολλές και εύστοχες υποδείξεις που διαμόρφωσαν το τελικό πλάνο.
Τυχεροί της χρονιάς οι κ.κ. Λάμπρος Κασαγιάννης πρ. Δήμαρχος Γλυκών Νερών μέλος του Δ.Σ. της ΕΝ.Δ.Α. και Βασίλης Ζορμπάς Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α.