«Έμποροι ναρκωτικών πίσω από τα πάρτι»: Καταγγελία Δημάρχου Αγίας Παρασκευής για τις χθεσινές συγκεντρώσεις

0
914
Ακολουθήστε μας στα social media

«Έμποροι ναρκωτικών πίσω από τα πάρτι»: Καταγγελία Δημάρχου Αγίας Παρασκευής για τις χθεσινές συγκεντρώσεις

Το πάρτι στην Αγία Παρασκευή και τα υπόλοιπα αυτοσχέδια πάρτι ανά την Ελλάδα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την πρώτη ημέρα σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, έχουν προκαλέσει ανησυχία στις υγειονομικές αρχές, καθώς παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός, παραβιάζοντας το όριο των εννέα ατόμων για δημόσιες συναθροίσεις λόγω κορονοϊού.

Πάρτι στην Αγία Παρασκευή: Επεισόδια μεταξύ νεολαίας και ΜΑΤ

 

Χθες το βράδυ, επεισόδια σημειώθηκαν στην Αγία Παρασκευή μεταξύ εκατοντάδων νέων και των ΜΑΤ στην πλατεία, καθώς συγκεντρώθηκαν περίπου 300 άτομα στην άνω μεριά και περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

 

Πάρτι στην Αγία Παρασκευή: Για εμπόρους και διακινητές ναρκωτικών έκανε λόγο ο Δήμαρχος

 

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο δήμαρχος της περιοχής κατήγγειλε ότι, σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, υπήρχε διαδικτυακό κάλεσμα από την Κυριακή και εκτίμησε ότι πίσω από αυτά τα υπαίθρια πάρτι βρίσκονται έμποροι και διακινητές ναρκωτικών που εν μέσω καραντίνας είχαν χάσει την πελατεία τους.

 

Κατά τον ίδιο, παρόμοια συγκέντρωση είχε καταγραφεί και την Δευτέρα: «Είχαν μαζευτεί πάνω από 500 άτομα, πήγαν 6 άτομα από την ΔΙΑΣ και τους έκαναν σύσταση, το μόνο που έγινε ήταν να τους κυνηγήσουν με μπουκάλια και να φύγουν», είπε χαρακτηριστικά. «Η δική μου η άποψη είναι ότι πίσω από τα καλέσματα αυτά είναι αυτοί που πουλάνε τα ναρκωτικά, οι πελάτες είχαν χαθεί γιατί δεν συγκεντρώνονταν», πρόσθεσε.

 

Πάρτι στην Αγία Παρασκευή: Σε γκέτο μετατρέπεται η πλατεία το βράδυ

 

Ο ίδιος έκανε λόγο για γκέτο μετά τις 8 το βράδυ που κλείνει και η παιδική χαρά στην άνω πλατεία, ενώ ισχυρίστηκε πως συγκεντρώνονται άτομα από άλλες περιοχές. «Το αστυνομικό τμήμα έχει 20 άτομα και έπρεπε να έχει 60. Μετά τις 8.30 το βράδυ οι δημότες δεν μπορούν να πάνε στην πάνω πλατεία, η οποία μετατρέπεται σε γκέτο», είπε ο κ. Ζορμπάς.

 

Λίγο μετά τις 11:30μ.μ τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και αρκετοί εκσφενδόνισαν πέτρες και μπουκάλια. Μέσα σε λίγη ώρα το πλήθος είχε διαλυθεί.