Έκθεση και bazaar δημιουργών δημοτών – κατοίκων Λυκόβρυσης – Πεύκης

0
650
Ακολουθήστε μας στα social media

Το Νομικό Πρόσωπο «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, τιμώντας τους δημιουργούς δημότες ή κατοίκους του Δήμου διοργανώνει έκθεση και bazaar δημιουργών τέχνης, την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 (από τις 10:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ.) στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου, Πεύκη).

Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι:

  • να προωθήσει την πολιτιστική δραστηριότητα στον Δήμο,
  • να δώσει την ευκαιρία στους δημιουργούς να παρουσιάσουν τα έργα τους,
  • να συντελέσει στην αλληλογνωριμία των δημιουργών τέχνης του Δήμου,
  • να οδηγήσει στη γνωριμία τους με το ευρύ κοινό και
  • να μυήσει τους νέους στις εικαστικές δημιουργίες.

Συμμετοχή:

Η έκθεση διασφαλίζει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης και είναι ανοιχτή για όλες τις τεχνοτροπίες, μορφές και τάσεις. Σε αυτήν μπορούν να πάρουν μέρος δημιουργοί αντικειμένων Τέχνης, άνω των 20 ετών που είναι δημότες ή κάτοικοι ή υπάλληλοι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Υποβολή:

1. Για τη συμμετοχή τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ (Ελ. Βενιζέλου 15 & Ρ. Φεραίου, Πεύκη, τηλ. 210 6145455,-457), καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 14.00, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, επισυνάπτοντας έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είναι δημότες ή κάτοικοι ή υπάλληλοι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης). Σημειώνεται ότι μέχρι την πλήρωση των 50 πρώτων θέσεων στον χώρο της έκθεσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

2. Για τη θέση που θα καταλάβει ο κάθε εκθέτης στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», θα γίνει κλήρωση την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00. Μετά την κλήρωση καθώς επίσης και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από τις 08:00, θα μπορεί να γίνει το στήσιμο των αντικειμένων από τους εκθέτες.

3. Το νομικό πρόσωπο ΠΕΑΠ ουδεμία ευθύνη φέρει για την πώληση των προϊόντων καθώς και την αποζημίωση εξαιτίας οποιουδήποτε γεγονότος οφειλόμενου σε ανωτέρα βία (σεισμός, πυρκαγιά, διάρρηξη, φθορά κ.λπ.), για απώλεια ή καταστροφή των έργων αντικειμένων των δημιουργών.