Άδωνις Γεωργιάδης: Πρώτο πρόστιμο 50.000 ευρώ σε εταιρία για αισχροκέρδεια

0
501

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρώτο πρόστιμο 50.000 ευρώ σε εταιρία για αισχροκέρδεια

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στο Blue Sky τόνισε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι προς διάθεση επιπλέον αντισηπτικά στα σούπερ μάρκετ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως η ζήτηση είναι κοντά στο 1 εκ. τεμάχια, αλλά και πως, πλέον, εταιρίες που έχουν άδεια παραγωγής φαρμάκων και καλλυντικών να έχουν το δικαίωμα να διαθέτουν στην αγορά και αντισηπτικά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δίνει έγκριση πρώτα ο ΕΟΦ.

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρώτο πρόστιμο 50.000 ευρώ σε εταιρία για αισχροκέρδεια
Άδωνις Γεωργιάδης: Πρώτο πρόστιμο 50.000 ευρώ σε εταιρία για αισχροκέρδεια

«Η μία από τις δύο βιομηχανίες που υπάρχουν, ξεκινά αύριο (σ.σ. Παρασκευή), την παραγωγή με 200.000 τεμάχια και αν δώσει γρήγορα έγκριση ο ΕΟΦ, τότε από Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι σε διάθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόστιμο 50.000 σε εταιρία εμπορίας αντισηπτικών για αισχροκέρδεια
Παράλληλα, ο υπουργός υπέγραψε την πρώτη επιβολή προστίμου σε εταιρία για αισχροκέρδεια. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ σε εταιρία εμπορίας αντισηπτικών.

«Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης, κατ´εφαρμογήν της προσφάτου νομοθεσίας για την πάταξη της αισχροκέρδειας εν μέσω κορονοϊού, υπέγραψαν την πρώτη απόφαση για επιβολή προστίμου ύψους 50.000 ευρώ σε εταιρία εμπορίας αντισηπτικών», αναφέρει το υπουργείο στο twitter.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.