Άδωνις Γεωργιάδης: Μιλώντας σήμερα στον Γιώργο Αυτιά

0
331

Άδωνις Γεωργιάδης: Μιλώντας σήμερα στον Γιώργο Αυτιά

Άδωνις Γεωργιάδης: Συνέντευξη εφ’ όλης ύλης έδωσε ο Υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό skai και στον Γιώργο Αυτιά την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 το πρωί.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας όπως τα κόκκινα δάνεια η πρώτη κατοικία και παρακάλεσε όλους όσους έχουν προβλήματα με αυτό το θέμα να σπεύσουν άμεσα στις τράπεζες για να ρυθμίσουν το θέμα. Είναι κάτι που το φωνάζει πάρα πολύ καιρό ο Υπουργός.

Δείτε αναλυτικά όλη του την συνέντευξη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.