Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτή είναι η πορεία του τουρισμού

0
477
Ακολουθήστε μας στα social media

Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτή είναι η πορεία του τουρισμού

Άδωνις Γεωργιάδης: Για την πορεία του τουρισμού και της πανδημίας, τα μέτρα στήριξης και προφύλαξης μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως έκανε γνωστό, μετά από σχετική ερώτηση, η πληρωμή των 534 ευρώ έχει ήδη ξεκινήσει, συνεχίζεται και θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας.

Σχετικά με τη χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ, για την οποία η σχετική απόφαση έχει ισχύ έως τις 4 Αυγούστου, εκτίμησε ότι, “είναι τελείως απίθανο να μη συνεχιστεί η χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ μέχρι τέλος Αυγούστου”.

“Η πανδημία είναι εδώ”, τόνισε, φέρνοντας το παράδειγμα της Ισπανίας η οποία βλέπει τον τουρισμό της να “βυθίζεται” μετά την απόφαση της Βρετανίας για 14ήμερη καραντίνα σε όποιον επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Σχολιάζοντας το περιστατικό με τον ιερέα στην Εορδαία που ζήτησε από πιστή να βγάλει τη μάσκα, είπε πως “υπάρχει ένα μικρό κομμάτι που πιστεύει στη συνωμοσιολογία, όμως είναι μικρή μειοψηφία. Ο ιός υπάρχει, σκοτώνει και ο μόνος τρόπος είναι να τηρούμε τα μέτρα”.
Όσον αφορά στη χρήση μάσκας στις εκκλησίες, ο Υπουργός Ανάπτυξης είπε πως “οι αποφάσεις  λαμβάνονται από τους ειδικούς, αν μας πουν ότι πρέπει να μπουν σε εκκλησίες, θα μπουν”
“Η τουριστική περίοδος θα πάει χειρότερα του αναμενόμενου, δυστυχώς”, σημείωσε και χαρακτήρισε σχεδόν “σοκαριστικό” το ότι, “είναι ανάποδη από αυτή που περιμέναμε η πορεία του ιού”.
“Ό,τι χρειαστεί θα γίνει, εφόσον υπάρχει κρίση”, απάντησε για ενδεχόμενο νέων μέτρων στήριξης των εργαζομένων στον τομέα του Τουρισμού.
Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά είπε πως “η φτηνή αντιπολίτευση δεν κάνει καλό” και χαρακτήρισε “κολοσσίαια” αλλαγή τη στάση της Γερμανίας, τόσο από πλευράς της Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας και την αντίδρασή της για την Αγία Σοφία, όσο και για το ότι, “η Μέρκελ ευχαρίστησε τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο”.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com