Άδωνις Γεωργιάδης: Αποθεώθηκε από τον κόσμο σε Παπάγου και Ηράκλειο

0
65
Ακολουθήστε μας στα social media

Άδωνις Γεωργιάδης: Αποθεώθηκε από τον κόσμο σε Παπάγου και Ηράκλειο

Ο κόσμος θεωρεί τον Άδωνι Γεωργιάδη δικό του άνθρωπο μα και έναν πολιτικό και υπουργό που δίνει και την ψυχή του σε όποιο πόστο κι αν βρίσκεται για να βοηθήσει τον πολίτη, να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα του.

Δίνει τα πάντα για να αποδείξει στους πολίτες ότι κανείς δεν είναι μόνος του κι ότι εκείνος και η κυβέρνηση προσπαθούν να αφουγκράζονται τις ανάγκες του και να δίνουν λύσεις στα προβλήματά του.

Κάθε φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται εν μέσω του απλού κόσμου σε κάποια επισκεψή του ή σε κάποια βόλτα στον ελάχιστο είναι αλήθεια ελεύθερο χρόνο του, ο κόσμος του δείχνει την αγάπη του και του διαμηνύει με κάθε τρόπο ότι τον εκτιμάει και εκτιμάει τις προσπάθειες που κάνει για να έχουν όλοι μια καλύτερη ζωή και φυσικά ένα καλύτερο ΕΣΥ τώρα που ηγείται του υπουργείου Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε  λαϊκές αγορές σε Ηράκλειο και Παπάγου και ο κόσμος τον αποθέωσε για άλλη μια φορά και του έδειξε την αγάπη του. Αδιέψευστος μάρτυρας της αγάπης του κόσμου για τον υπουργό τα πλάνα από την ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Υγείας.

Δείτε με τα μάτια σας πώς με υποδέχθηκαν σήμερα στην λαϊκή αγορά στου Παπάγου και χθες στο Ηράκλειο. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια μας και εμείς οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να Τιμήσουμε αυτή του την Εμπιστοσύνη.

Δείτε φωτογραφίες