Άγριες Μέλισσες: Το Twitter αντέδρασε στο διασυρμό της Βιολέτας (βίντεο)

0
434

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter αντέδρασε στο διασυρμό της Βιολέτας (βίντεο)

Άγριες Μέλισσες: Το σχέδιο του Κωνσταντή στέφεται με επιτυχία όταν κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και εκείνη ρεζιλεύεται. Στο σπίτι των Σεβαστών γίνεται η δεξίωση προς τιμήν του Νικηφόρου και της Ασημίνας.

Η Ανέτ τρυπώνει στο γραφείο του Δούκα. Ένας χορός της Δρόσως και του Νικηφόρου θα ξυπνήσει στη μικρή αδερφή Σταμίρη απαγορευμένα πάθη.

Πρωταγωνιστούν: Μ.Κίτσου, Ε.Τρίγγου, Κ.Διδασκάλου, Γ.Στάνκογλου, Λ.Κακούρης, Γ.Γάλλος, Π.Ορκόπουλος, Δ.Μιχαλάκη, Θ.Παπαθωμά, Γ.Σουξές, Α.Αλεξανδράκη, Γ.Μακρής, Χρ.Χειλά Φαμέλη, Δ.Γκοτσόπουλος, Α.Ροϊλός, Γ.Κουκουράκης, Χρ.Πλαΐνης, Κ.Δανίκας, Αλ.Καλπακίδης, Γ.Γεροντιδάκης, Μ.Πετεβή, Θ.Κουρλαμπάς, Α.Καβάλη, Κ.Σαββιδάκης, Β.Αλεξανδρής, Δ.Λουκάκη, Ι.Αθανασόπουλος, Μ.Αντουλινάκη, Ε.Καρακάση, Γ.Ηλιόπουλος, Γρ.Γιαννόπουλος, Κ.Δανδουλάκη, Α.Κωνσταντίνου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το χθεσινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, αφού το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τον διασυρμό της Βιολέτας από τον Κωνσταντή, ο οποίος της πήρε τα ρούχα και την ανάγκασε να επιστρέψει στο χωριό ημίγυμνη. Η εικόνα της Βιολέτας (Θεοφανία Παπαθωμά) προκάλεσε τη συμπάθεια των τηλεθεατών, -σε αντίθεση με τους περισσότερους κατοίκους στο Διαφάνι- οι οποίοι έγιναν έξαλλοι με τον Κωνσταντή.

Και η καλύτερη εικόνα για να αποτυπωθεί όσα ένιωσαν οι τηλεθεατές, είναι το Twitter. Οι χρήστες στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο δικτύωσης γι’ ακόμη μία φορά, έδωσαν ρεσιτάλ με τα tweets τους, τα οποία στη συντριπτική πλειοψηφία ήταν υπέρ της τηλεοπτικής Βιολέτας. Στο στόχαστρό τους, εννοείται πως μπήκε ο Κωνσταντής, ενώ αντιμετώπισαν με συμπάθεια τον Μιλτιάδη, που βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα tweets.

Δείτε το επεισόδιο